تحلیل مفاهیم انبارگردانی در قفسه بندی

در این مقاله قصد داریم به تحلیل مفاهیم انبارگردانی در قفسه بندی بپردازیم. توصیه می کنیم تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

انبار چیست و انبارگردانی از چه نظر دارای اهمیت است؟

مفهوم انبارگردانی-تحلیل مفاهیم انبارگردانی در قفسه بندی

انبار مکانی است که در آن کالاهای صنعتی، فروشگاهی و متریال های مختلف را دریافت، طبقه بندی، نگهداری و ارسال می کنند. این عمل به کمک یک سیستم دقیق مانند نرم افزارهای به خصوص و یا ابزارهای پیشرفته تکنولوژی صورت می گیرد. فرد انباردار و کارگران محصولاتی که قرار است در انبار نگهداری شوند را پس از بسته بندی، بر روی قفسه های صنعتی از قبیل راک، قفسه پیچ و مهره ای و… بارگذاری می کنند.

به صورت کلی انبارها را بر اساس شکل ظاهری به سه دسته باز، پوشیده و نیمه پوشیده تقسیم می کنند. این دسته بندی با توجه به نوع محصولات نیز انجام می شود. به نحوی که اگر کالاها نسبت به شرایط جوی حساس باشند، آن ها را در انبارهای سرپوش دار و یا نیمه باز ذخیره می کنند.

انبارداری:

به مجموعه فرآیندهای دریافت و نگهداری کالاها در شرایط محیطی ویژه با صرف کمترین زمان، نیرو و هزینه، انبارداری می گویند.

انبارگردانی:

در پایان دوره های مالی، سازمان ها به منظور اطلاع از مقدار واقعی موجودی ها، سنجش اعتبار آن ها، تعیین میزان سود و زیان و انجام محاسبات مالی، اقدام به نوشتن گزارش انبارگردانی می کنند. حقیقتاً لازم است دوره های مالی، حداقل یکبار کل موجودی های شرکت مورد شمارش قرار گیرد تا مطابقت موجودی واقعی انبار با مقادیر ثبت شده در سیستم بررسی شود. در قفسه بندی وکیلی به تحلیل مفاهیم انبارگردانی می پردازیم.

قبل از این که بیشتر به مبحث انبارگردانی بپردازیم، شما را با مفاهیم زیر آشنا می کنیم.

موجودی:

مقدار دارایی هر مجموعه شغلی که برای امور تولید، فروش و سرمایه گذاری هزینه می شود را موجودی آن مجموعه می گویند.

کاردکس انبار:

کارتی که نشان دهنده اطلاعات کالاهای موجود در انبار و مقادیر آن ها، محل ذخیره و زمان ورود و خروج اجناس می باشد.

کارت موجودی انبار:

همانطور که از نام آن پیداست، بر روی این کارت اطلاعات نقل و انتقال محصولات ثبت می گردد و این اطلاعات توسط مسئول کاردکس در فرم مربوطه در قالب اکسل وارد می شود.

کارت شناسایی کالا:

اطلاعات مربوط به کالاهای هر قفسه را روی کارت شناسایی آن ها قید می کنند و در کنار قفسه ها قرار می دهند.

کارت حساب انبار:

قیمت و مقادیر محصولات را روی این کارت درج می کنند.

تگ:

تعداد محصولات در گروه‌ ها را با عنوان تگ می شناسند. هدف از ایجاد این تگ ها، آسان سازی فرآیند شمارش و کنترل کالاها می باشد. همچنین نام و کد کالا و سرپرست شمارش را نیز در تگ ها ثبت می کنند.

برگ درخواست جنس از انبار:

زمانی که می خواهند اجناس را از انبار خارج کنند، به این فرم احتیاج دارند. این برگه به منزله معرفی نامه محصولات است.

حواله انبار:

نوع و مقدار اقلام موجود و خصوصیات مربوط به هر کدام را در این کارت ذکر می کنند. حواله انبار توسط مسئول انبار به متقاضی تحویل داده می شود.


هدف از انبارگردانی چیست؟

هدف از انبارگردانی

کنترل کالاها مهم ترین هدف انبارگردانی به شمار می رود. این کنترل کردن باید در خصوص میزان و کیفیت اجناس موجود در انبار و انطباق آن ها با کاردکس حسابداری باشد. انبارگردانی مزیت های مهمی دارد که از بین آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • انبار، قفسه های انباری و کالاها منظم می شوند.
  • کمبود یا اضافه موجودی بررسی و رفع می گردد.
  • اختلاف نظرها در خصوص مقدار موجودی ها بر طرف می شود.

پس از این که این فرآیند به طور کامل انجام شد، سرپرست جدید، انبار را تحویل خواهد گرفت.


عملیات انبارگردانی چند نوبت در هر دوره انجام می شود؟

به صورت کلی نمیتوان فواصل زمانی ثابتی را برای این فرآیند در نظر گرفت اما کنترل انبارگردانی و کنترل موجودی انبار را معمولا سالانه انجام می دهند. بر همین اساس لازم است با دقت بسیار بالا صورت بگیرد. البته به دلیل این که برخی از شرکت ها و سازمان ها بیشتر از یک انبار دارند، این عمل باید چند بار در سال انجام گیرد.

انبارگردانی می تواند بر اساس قوانین کلی و یا مقررات شخصی سازی شده در هر شرکت انجام شود. امروزه عمل انبارگردانی تجهیزات موجود در انبار را به دو شیوه دستی و اتوماتیک انجام می دهند. در صورت بکارگیری روش های نوین، این فرآیند در زمانی کوتاه و با نیروی انسانی کمتری انجام می پذیرد.


اقسام انبارگردانی

برای انبارگردانی انواع مختلفی تعریف شده است و این دسته بندی بر اساس نوع انبار و ارزش کالاهای آن، موجودی انبار و میزان اجناسی که وارد کرده یا از آن خارج می کنند است.

انبارگردانی پایان سال

معمولا اغلب کسب و کارها در پایان سال اقدام به انبارگردانی می کنند و این عمل به منظور مشخص کردن سود و ضرر شرکت انجام می شود.

انبارگردانی میان دوره ای

در نیمه های سال مالی این نوع انبارگردانی انجام شده و فرآیند آن مشابه انبارگردانی پایان سال می باشد.

انبارگردانی موردی یا رندم

فواصل زمانی بین دوره های این نوع انبارگردانی نسبت به انواع سالانه و میان دوره کم تر است و طی آن به صورت رندمی تعدادی از کالاها را انبارگردانی می کنند.

انبارگردانی مستمر

در فاصله های زمانی تعیین شده و هدفمند، انبارگردانی را به طور مستمر انجام می دهند و ضمن آن هم خوانی داشتن مقدار فیزیکی کالا با کاردکس بررسی می گردد.

انبارگردانی ناگهانی

در برخی از مواقع انبارگردانی برای مجموعه ای از شرایط خاص صورت می پذیرد؛ مثلا زمانی که قرار است فرد انباردار جایگزین شود، لازم است این روند به صورت کامل انجام شود.

نمونه فرم انبارگردانی

نمونه فرم انبارگردانی


انبارگردانی در چند مرحله انجام می شود؟

مراحل انبارگردانی

  1. تعیین تاریخ دقیق انبارگردانی (به منظور جلوگیری از ورود و خروج کالاها)
  2. آماده سازی ابزار و تگ ها
  3. شروع فرآیند شمارش توسط گروه کنترل
  4. تفکیک کالاهای مختلف از هم (ضایعاتی، امانی و…)
  5. ثبت آخرین سند رسید و حواله انبار
  6. تایید نهایی
  7. تهیه صورت جلسه

چه کسانی باید در انبارگردانی حضور داشته باشند؟

در پروسه تحلیل مفاهیم انبارگردانی در قفسه بندی ، حضور گروه بازرسی کالا، سرپرست انبار و انباردار الزامی است. بسته به تعداد کالاها و موجودی انبار، می بایست گروه یا گروه هایی نیز برای ثبت و شمارش وجود داشته باشند.

بر اساس آنچه گفتیم، انبارگردانی را می توان با روش های سنتی یا مدرن انجام داد که هر کدام مزایا و معایب خود را دارد. طبیعتاً شیوه هایی که در آن ها از فناوری و شیوه های نوین (به کمک ابزارها و نرم افزارها) بهره گرفته شده است، سهولت و دقت بیشتری دارند. گرچه استفاده از تکنولوژی در این راستا می تواند هزینه های زیادی را به همراه داشته باشد اما در دراز مدت موجب بهینه سازی کار شما خواهد شد.

 

 

انسان ها همواره به دنبال آراستگی محیط پیرامون و بسامان بودن لوازمی که از آن ها در زندگی روزمره بهره می گیرند، بوده اند. این موضوع به تدریج باعث به وجود آمدن سازه هایی با کارایی دسته بندی و سازمان بخشی به ابزارهای مختلف شده است. تا جایی که بشر با ابداع قفسه گام مهمی در این راستا برداشت.

قفسه ها را به طور کلی و بر اساس مصرف آن ها می توان به سه دسته خانگی، فروشگاهی و صنعتی تقسیم بندی نمود. وجود انواع قفسه موجب شده است بتوان به روش های متعدد و متناسب با هر کالا چیدمان و نگهداری آن ها را انجام داد. در این مقاله قصد داریم شما را با انواع قفسه های مناسب فروشگاه و صنعتی آشنا سازیم و تمامی اطلاعاتی که جهت خرید و به کارگیری آن ها نیاز دارید، در اختیارتان قرار دهیم.

قفسه بندی از چه نظر دارای اهمیت است؟

قفسه ها را در مدل ها و طرح های مختلف تولید می‌شوند. بر همین اساس روش های نصب و موارد استفاده آن ها متفاوت می باشد. برخی از انواع شلف ها را خودایستا نامیده اند. از آن جهت که بدون اتصال به هر نوع تکیه گاه، می توانند با استفاده از پایه های خود بایستند و بنابراین متحرک هستند. دسته ای دیگر مانند قفسه دیواری به دلیل نصب بر روی دیوار، ثابت بوده و کارایی متفاوتی با مدل خودایستا دارند.

همانطور که گفته شد، قفسه ها به منظور نظم بخشی به فضا و حفظ کالاها، مورد استفاده قرار می گیرند. بنابراین قفسه بندی موجب می شود با کمترین زحمت و در اسرع وقت به اجناس مورد نظر دست یافت. همچنین شلف های فروشگاهی علاوه بر نمایش دادن محصولات به مشتریان، در ایجاد فضایی شیک و جذب کننده نقش دارند.

انواع قفسه ها

بسته به این که قرار است چه نوع محصولاتی ذخیره و انبار شوند، این سازه از متریال متفاوتی تولید می‌شوند. همانطور که پیش از این اشاره شد، قفسه ها یا مصرف خانگی دارند یا فروشگاهی و صنعتی. قفسه های خانگی ممکن است پلاستیکی، چوبی یا فلزی باشند اما قفسه های صنعتی و فروشگاهی عمدتا از فلز ساخته می شوند. با توجه به این که حوزه فعالیت مجموعه قفسه صدرا غالبا در زمینه شلف های صنعتی فلزی می باشد، در ادامه جزئیات بیشتری در این زمینه ارائه خواهیم کرد.

قفسه های فروشگاهی

کلیه مدلهای این نوع قفسه دارای سه طرح خودایستا (یکطرفه)، وسط فروشگاهی یا خودایستا دوطرفه و دیواری می باشند که انتخاب آن ها بر اساس نیاز، شکل فضا و مساحت در دسترس صورت می گیرد.

سوپرمارکتی:

 انواع سوپری بسیار ساده و شیک بوده و به طور معمول در ترکیب رنگی سفید و قرمز تولید می شوند. اجزاء تشکیل دهنده آن شامل پایه، صفحه و زاویه می باشد. طول صفحه های این قفسه 95 سانتی متر است اما طول های 50، 70 و 80 متری از این محصول نیز طراحی می گردد. همچنین این صفحات با عرض های 20، 25، 30، 35 و 40 نیز تولید می‌شوند.

فروشگاهی:

 از جمله پرطرفدارترین و اقتصادی ترین نوع قفسه ها که گزینه مناسبی جهت نگهداری و عرضه محصولات فروشگاهی هستند. بر روی این قفسه ها می توان تجهیزاتی از قبیل لیبل، قوس، پاخور، حفاظ و لایت‌باکس را نصب نمود و بدین ترتیب کارایی آن ها را وسعت بخشید.

این سازه ها به علت داشتن پل مقاومتی در زیر کفی هایی با ضخامت 0.7 میلی متر، دارای مقاومت بالایی است به طوری که در هر طبقه می توان حدود 100 کیلوگرم بار را قرار داد. جالب است بدانید رنگ پیش فرض آن ها ترکیبی از سفید و قرمز می باشد اما شما می توانید رنگ های دلخواه مانند زرد، آبی و… را نیز سفارش دهید.

هایپری (ایرانی/خارجی):

 فروشگاه های بزرگ از جمله هایپرمارکت ها نیازمند قفسه های مختلف در سراسر این مکان ها هستند تا به تناسب نوع محصولاتی که قرار است به فروش برسانند، آن ها را نگهداری کنند. قفسه های هایپرمارکتی دارای دو مدل ایرانی و خارجی هستند. نوع خارجی این قفسه ها را طرح ترک نیز می گویند. قفسه های ترک دارای یک تفاوت بارز با نمونه ایرانی هستند و آن نوع متریال اولیه ای است که در ساخت آن ها به کار می رود.

در زیر کفی های این سازه ها نیز می توان پل مقاومتی یا ساپورت نصب نمود که این امر مقاومت آن ها را در برابر بارهای سنگین بالا می برد. عامل دیگری که موجب افزایش مقاومت کفی ها در قفسه های هایپری می گردد، ضخامت 0.7 میلی متری آنها است که البته انواع 0.8 میلی متری نیز موجود می باشد. دارندگان هایپرمارکت ها می توانند قفسه های مورد نظر خود را در ابعاد، رنگ و مدل مدنظر سفارشی سازی کنند.

قفسه صنعتی:

به طور کلی قفسه های صنعتی را در صنعت به منظور نگهداری و انبار کردن اجناس سنگین و نیمه سنگین بکار میبرند. این دسته که از جنس فلزاتی همچون آهن و آلومینیوم هستند، انواع مختلفی دارند که تعدادی از آن ها را در بخش زیر معرفی کرده ایم.

قفسه راک سبک: در این نوع سیستم، بار گذاری به وسیله نیروی انسانی انجام می گیرد. راک سبک معمولا جهت ذخیره کردن کالاهایی با وزن سبک و نیمه سنگین استفاده می گردد. لذا این قفسه را با توجه به وزن اقلام طراحی می کنند. قاب ها به رنگ آبی بوده و ارتفاعی حدود 2، 2.5 و 3 متر دارند. عمق سازه دارای سه مقدار 40، 50 و 60 بوده و ابعاد بازوهای نارنجی رنگ آن 100، 150 و 200 سانتی متر می باشد. قفسه راک سبک کارکرده نیز موجود می باشد.

ایزی راک (قفسه راک نیمه سنگین):

 قفسه ایزی راک یا نیمه سنگین را یکی از پرکاربردترین قفسه های نیمه سنگین فلزی (آلیاژی از آهن) دانسته اند. این قفسه ها را عمدتا در کارخانه ها، سوله ها، انبارها و…مورد استفاده قرار می گیرند. در هر طبقه می توان حدود 150 الی 300 کیلوگرم از اجسام را بار گذاری کنید. در قفسه های ایزی راک نیز سه جزء اصلی تشکیل دهنده شامل قاب راک (پایه)، بازویی و کفی می باشد. یکی از خصوصیات این نوع قفسه ها دارا بودن پل مقاومتی می باشد. وجود پل ساپورت زیر صفحه ها موجب بالارفتن مقاومت و در نتیجه تحمل بار بیشتر در آن ها می گردد.

قفسه های نیمه سنگین کارکرده نیز موجود می باشد که عمدتا در ارتفاع های 2، 2.5 و 3 متری و  طول های 1، 1.5 و 2 متری طراحی می شوند. همچنین در عمق های 40 سانتی متر، 50سانتی متر، 60 سانتی متر و 80 سانتی متر موجود هستند.

قفسه راک سنگین:

 شرکت ها و کارخانه هایی که محصولات تولیدی آن ها نیاز به نگهداری و انبار کردن کوتاه مدت یا طولانی مدت دارد، نیازمند سازه ای هستند تا امر ذخیره اجناس را برای آن ها آسان سازی کند. بهترین گزینه ای که در این موارد پیش رو قرار می گیرد، استفاده از راک صنعتی سنگین می باشد. قاب و اجزای آن، بازویی، رابط های بین قاب، قفل بازو و کفپوش های طبقات موجب افزایش مقاومت این محصول می شود. قفسه راک سنگین کارکرده نیز موجود می باشد.

قفسه پیچ و مهره ای:

 این قفسه که نام دیگر آن مشبک است، قدیمی و به صرفه بوده و از نظر تحمل وزن، در رده بالایی قرار دارد. قفسه انباری از دو جزء اصلی پایه و صفحه تشکیل شده است که این اجزاء به واسطه پیچ و مهره به یکدیگر متصل هستند. شما می توانید با توجه به نیاز و سلیقه خود دو نوع طوسی و گالوانیزه قفسه های پیچ و مهره ای را انتخاب کنید. پوشش رنگی گالوانیزه موجب می شود رنگ قفسه شما ثابت مانده و در برابر رطوبت زنگ زدگی نداشته باشد. قفسه انباری کارکرده نیز موجود می باشد.

صفحه ها در قفسه های پیچ و مهره ای، 95 سانتی متر طول دارند. اما می توان برای داشتن مدل هایی با طول 50، 70 و یا 80 سانتی متر نیز سفارش ثبت کرد. این نوع قفسه در عمق های استاندارد 20 ،25 ، 30، 35، 40، 45، 50 و یا 60 سانتی متر موجود می باشد. قفسه های پیچ و مهره ای ارتفاع 1 تا 3 متر دارند و می شود به طور متوسط 100 کیلوگرم بار را در هر طبقه جا داد.

پیشتر دیدیم که سیستم قفسه بندی به علت این که امکان دسترسی سریع به اجناس را تسهیل می کند، تاثیر چشمگیری بر روی ذخیره زمان دارد. در نتیجه صنعت انبار داری ارتباط کاملی با این سیستم و انواع قفسه ها دارد. با شناخت

درست این سازه ها و درک صحیح از نیازهای اصناف و مشاغل مختلف، می توان متناسب ترین نوع قفسه ها را انتخاب کرد. از نکات حائز اهمیت در قفسه بندی ها این است که در صورت ارائه محصولاتی با کیفیت راندمان فروش بالاتر می رود، در نتیجه موجب رضایت کارفرمایان می شود. بنابراین هرچه در تحویل محصول و نصب آن خدمات بهتری به مشتری ارائه شود، احتمال مراجعات بعدی و خرید دوباره از فروشگاه بیشتر می شود.

 

نهوه صحیح انبارگردانی

در این شیوه شما باید کالاهایی که بیشتر فروش دارند و یا بیشتر به آنها نیاز دارید را در قسمت هایی که دسترسی راحت تری دارد برایتان قرار دهد برای داشتن یک سیستم برای نظم دهی به انبار می توانید با کارشناسان فروش قفسه صدرا تماس بگیرید و علاوه برگرفتن یک مشاوره خوب یک پالت مناسب برای انبار خود را که توسط کارشناسان قفسه صدرا طراحی می شود دریافت و آن را اجرا کنید.

گام های اصلی برای انبارگردانی:

گام های اصلی برای انبارگردانی عبارتند از:
درآوردن لیست کالاهای موجود در انبار(عنوان کالا).
ایجاد الگو برای چیدمان جدید.
اولویت بندی براساس میزان استفاده کالا.
در انبارگردانی ابتدا باید لیست کالاهای موجود در انبار را داشته باشیم.
که اسم کالا درآن وجود داشته باشد.
سپس شمارش کالا انجام شود و توسط افراد شمارش کننده ثبت شود.
پس از این مرحله نوبت به دسته بندی براساس اولویت و میزان مصرف کالا میرسد در این مرحله
یک الگو برای چیدمان کالا ها در طبقات  قفسه  و  یا سیستمی که برای چیدمان در اختیار دارید.

شیوه صحیح انبارگردانی

شیوه صحیح انبارگردانی از اهمیت بالایی برخوردار است چراکه باعث ایجاد نظم و سرشماری بهتر می شود.
انبارگردانی دارای اصول و شیوه میباشد. مطالب بیشتر را می توانید در مقاله نحوه انبارگردانی مطالعه کنید

باید در نظر گرفته شود که علاوه بر ایجاد نظم به کاربر دسترسی مستقیم وغیر مستقیم بدهد.
که کالا های پر کاربرد با دسترسی بیشتری باید چیده شوند.

درصورتی که تعداد شمارش توسط نیروی انسانی با تعداد موجود در سیستم یکی باشد نیازی به شمارش مجدد نیست.

اما درصورت وجود هرگونه مغایرت  در تعداد باید شمارش مجدد توسط افراد صورت بگیرد که ترجیحا

شمارش باید توسط خود ناظران انجام شود تا ضریب خطا کاهش یابد.
سپس تعدادها با اطلاعات سیستم چک می شود پس از تایید مقادیر نوبت به ثبت اطلاعات در کارتی باعنوان کارتکس اطلاعات آماری میباشد
که پس از ثبت این اطلاعات باید چینش انجام شود.
شیوه چیدمان بهینه:

شیوه ی که به شما در نظم دهی و دسترسی هرچه بیشتر کم میکند.
در این شیوه شما باید کالاهایی که بیشتر فروش دارند و یا بیشتر به آنها نیاز دارید را در قسمت هایی که دسترسی راحت تری دارد برایتان قرار دهد برای داشتن یک سیستم برای نظم دهی به انبار می توانید با کارشناسان فروش قفسه صدرا تماس بگیرید و علاوه برگرفتن یک مشاوره خوب یک پالت مناسب برای انبار خود را که توسط کارشناسان قفسه صدرا طراحی می شود دریافت و آن را اجرا کنید.

 

درباره فروشگاه ما بدانید!

قفسه بندی صدرا یک مجموعه فروشگاهی معتبر است که در زمینه خرید و فروش انواع قفسه های صنعتی و فروشگاهی به ارائه خدمات می پردازد. اگر قصد دارید فروشگاه و انبار خود را تجهیز کنید، می توانید از طریق یکی از روش های زیر، تجهیزات فروشگاهی یا تجهیزات صنعتی مورد نظر خود را خریداری کنید. از جمله مزایای خرید از قفسه بندی صدرا، وجود مشاوران و کارشناسان مجرب و با سابقه می باشد. کارشناسان می توانند شما را در زمینه نوع محصول مورد نیاز راهنمایی کرده و اطلاعات کافی را در اختیار شما قرار دهند. یکی از مزیت های مجموعه ما نسبت به سایر قفسه بندی ها عرضه انواع قفسه های صنعتی و فروشگاهی به صورت کارکرده می باشد.

روش های خرید از مجموعه قفسه صدرا

مشتریان گرامی این امکان را دارند که به یکی از شیوه های حضوری یا غیر حضوری اقدام به دریافت مشاوره و خرید محصول مورد نظر نمایند.

روش حضوری: صاحبان مشاغل می توانند با حضور در نمایشگاه قفسه بندی صدرا، به طور مستقیم از تمامی کالاها دیدن نمایند. با استفاده از این شیوه، می توانند به متراژ دلخواه قفسه تهیه کنند.

روش تلفنی: روش دیگری که مشتریان گرامی می توانند خرید تجهیزات لازم را برای فروشگاه یا سوله و انبار خود انجام دهند، تماس با مجموعه ما و ثبت سفارش محصول می باشد. در این شیوه کاربران می توانند ادوات مورد نیاز را در اندازه و رنگ دلخواه سفارش دهند. همچنین آن ها را در کمترین زمان ممکن و با کیفیت بالا دریافت کنند.

روش اینترنتی:  درگاه اینترنتی قفسه بندی صدرا سومین پل ارتباطی میان کارشناسان مجموعه و مخاطبان می باشد. کارفرمایان می توانند به این وب سایت مراجعه نموده و پس از بررسی محصولات و اطلاع از قیمت ها خرید خود را با اطمینان خاطر انجام دهند.

لازم است هنگامی که در حال انجام فرآیند خرید هستید، نسبت به خدمات پس از فروش مجموعه و نحوه ارائه آن ها آگاهی کسب کنید. یکی از مزیت های قفسه بندی صدرا وجود  قفسه ها و مشتقات آن ها به صورت آماده در انبار است. به محض ثبت سفارش شما، مراحل اداری ارسال آن آغاز شده و کارشناس مربوطه تا هنگام تحویل بار پیگیر امور خواهند بود. محصولات نیز پس از ثبت، طی 48 الی 72 ساعت کاری به دست خریداران خواهند رسید.

نحوه ارسال

ذکر این نکته نیز ضروری است که ارسال بار برای شهرستان های کشور پس از تسویه کامل صورت می گیرد. اگر ساکن شهر تهران هستید امکان پرداخت در محل را نیز دارید. ابتدا محصول سفارشی خود را با پیش پرداخت ثبت کرده و تسویه نهایی را درب محل انجام می دهید.

علاوه بر قفسه های نو، امکان خرید قفسه های کارکرده نیز در فروشگاه صدرا فراهم می باشد. در طی این روند، افراد بر حسب نیاز خود، می توانند انواعی از قفسه ها و سایر ابزارها از قبیل تجهیزات بار گذاری، نردبان و… را به صورت دست دوم خریداری نمایند.

بنابراین یکی از مزیت های مجموعه فروشگاهی صدرا که آن را از سایر قفسه بندی ها متمایز می کند، قیمت مناسب محصول، ارسال آسان و سریع بار و همچنین خرید تجهیزات کارکرده است.

اینستاگرام صدرا
آپارات صدرا

لوگوی صدرا Sadra Logo

 با ما در تماس باشید، قفسه صدرا  09122000003

 

 

 


سوالات متداول

 
انبار گردانی شامل چه مراحلی می‌‌شود؟

در پروسه تحلیل مفاهیم انبارگردانی در قفسه بندی ، حضور گروه بازرسی کالا، سرپرست انبار و انباردار الزامی است.

به چه نوع انبارگردانی ، مستمر میگویند؟

در فاصله های زمانی تعیین شده و هدفمند، انبارگردانی را به طور مستمر انجام می دهند و ضمن آن هم خوانی داشتن مقدار فیزیکی کالا با کاردکس بررسی می گردد.

وبلاگ بعدی: نحوه چیدمان صحیح فروشگاه

google.com

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *